Detta blev en fin söndag men kanske inte som jag tänkt från början.

Började med att jag missberäknat kolhydrater igår kväll, vaknade 6.20 med skyhögt b-glucos. Tog insulin, käkade en banan och gav E. frukost nr 1 innan vi alla somnade om. Vaknade igen vid 9, sträckte mig efter handenheten och blippade sensorn, LO!!! Det blev till att väcka F. skrämma ner hon efter allt vad köket hade att erbjuda, tog nytt prov i fingret och det visade 1,8 mmol/l! Vi kämpade på en stund och snart gick det upp, men det har aldrig hänt tidigare så det blev något av en chock för oss båda. Trött av svängarna blev det att sova en stund till.



Väl igång kokade vi äpplemos och frös in äpple bitar att koka och baka med i vinter.
Efter en kämpig morgon blev det "fulmat" couscous salladen från igår med en dressing från min moderna favorit på julbordet "matvetesallad" och köpt västerbottenpaj. E. tyckte pajen var spännande med en ny konsistens.



Dagen avslutades med hundträning tillsammans med ett gött gäng och viltspår. Swinto flög som vanligt som en flipperkula genom skogen och lyckade som vanligt ändå hitta fram. Winston som gick sitt andra spår någonsin tog det mycket lugnare och gick sitt spår klockrent!

Trötta hundar och stolt mamma!
Tack för fina bilder!

Kommentarer

Populära inlägg